torsdag 19. september 2013

Hvordan finn gravlunder i USA?

Jeg kom nylig over en lenke der du enkelt kan finne frem til gravlunder i USA. Ved hjelp av hjemmesiden The Funeral Home Directory, kan du finne den gravlunden du leter etter i USA. Siden er delt inn etter stater, og rett under der ligger alle gravlundene i staten. Du kan også velge County, og finne ut hvilke gravlunder som hører hjemme i denne. Det ligger informasjon om telefonnummer og adresse på hjemmesiden.

Hvorfor er det viktig å finne frem til telefonnummer og adresse? En ting er å få bekreftet at den du leter etter kanskje ligger der, men et annet problem i USA er størrelsen på gravlundene. Det nytter som regel ikke å ta bena fatt. Disse gravlundene er store, og det er lagt opp til at du skal kjøre bil inne på gravlunden. Derfor må du kontakte kontoret når du kommer til gravlunden for å få anvist gravstedet. De gir deg ofte et detaljert kart over denne, der både trær og bygninger er tegnet inn, noe som forenkler letingen etter den graven du vil besøke.

Siden har også Local Obituaries and News. Denne finner du ved å skrolle deg nederst på siden. Dette er kun de nyeste nekrologene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar